معرفی دوربین های مداربسته آنالوگ به زبان ساده
دوربین های مداربسته سوزنی :
این دوربین های مداربسته که اصطلاحا دوربین های پین هول نامیده می شوند ابعاد بسیار کوچکی دارند و در جاهایی که نیاز به کنترل نامحسوس می باشد مورد استفاده قرار می گیرد . کوچکترین نوع این دوربین ۲*۲ سانتیمتر می باشد و به دو گروه با سیم و بی سیم تقسیم می شوند .
دوربین های با سیم :
این دوربین ها برای جاهایی که امکان سیم کشی وجود دارد مورد استفاده قرار می گیرد . کیفیت تصویر این دوربین ها بالاتر از دوربین های مداربسته بی سیم می باشد و . . .
دوربین های مداربسته بدون سیم :
این دوربین ها دارای یک فرستنده خود دوربین ، و یک گیرنده ( رسیور ) می باشد . ابعاد این دوربین ها بسیار کوچک بوده و داخل هر چیز قابل مخفی کردن می باشد . این دوربین ها نیاز به یک باطری و یا آداپتور دارند و تصویر از طریق امواج از جایی که دوربین نصب شده به رسیور منتقل می گردد . این دوربین ها از نوع سی موس ، سی سی دی می باشد . دوربین های سی موس کیفیت پایین تری نسبت به دوربین های سی سی دی دارا می باشد و قیمت پایین تری نسبت به آن ها دارا می باشند . برد این دوربین ها از ۳۰ متر شروع شده و تا ۵۰۰ متر متغیر است و . . .
دوربین ها ی مداربسته صنعتی :
این دوربین های مداربسته به صورت دائم کار می باشند و برای کنترل محیط های صنعتی ، کارخانجات ، پارکینگ ها و محیط های باز مورد استفاده قرار می گیرند . زاویه دید این دوربین ها بسته به لنزی می باشد که بر روی این دوربین قرار می گیرد . بیشترین زاویه دید مربوط به لنز ۲ می باشد که اصطلاحا به آن لنز واید گفته می شود . هرچه شماره لنز بالاتر می شود فاصله دورتری را می توان با دوربین مشاهده کرد و . . .
دوربین های صنعتی به دو گروه ساده و دید در شب تقسیم می شود :
دوربین های مداربسته صنعتی ساده :
معمولا در داخل کاور قرار می گیرند و برای محیط های بیرون حتما نیاز به کاورهای ضد آب می باشد .
دوربین های مداربسته دید در شب مادون قرمز :
این دوربین ها در محیط های خارجی بدون کاور نیز قابل استفاده می باشند و در شب بدلیل داشتن مادون قرمز محیط را روشن نموده و تصویر در تاریکی مطلق نیز قابل مشاهده می باشد و . . .
دوربین های مداربسته نیمه صنعتی :
این دوربین های مداربسته کیفیت دوربین های صنعتی را دارا بوده ولی از لحاظ حجم کوچکتر از دوربین های صنعتی می باشد . بدلیل ظریف تر بودن بیشتر در محیط های اداری مورد استفاده قرار می گیرند . زاویه دید این دوربین ها همانند دوربین های صنعتی بستگی به لنزی که بر روی دوربین بسته می شوند دارد . این دوربین ها مداربسته همانند دوربین های صنعتی به دو گروه ساده و دید در شب تقسیم می شوند و . . .
دوربین های دام ( سقفی) :
این دوربین های مداربسته که بصورت حباب های نیم دایره می باشد در محیط های مسقف به کار می رود و به دو صورت ساده و دید در شب تقسیم می شوند . زاویه دید این دوربین ها مداربسته معمولا واید می باشند که بیشترین زاویه دید در بین دوربین ها را دارا می باشد . لنز این دوربین های مداربسته معمولا ثابت بوده و تغییر نمیکند . برای مشاهده تصویر هر اتاق یک دوربین مداربسته دام کافی می باشد و . . .
در مورد دوربین های مداربسته باز هم به زبان ساده صحبت خواهد شد .